Κατηγορίες

Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Οι τιμές περιέχουν τον ΦΠΑ

Καλάθι ΠληρωμήΑπό τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2011, η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων φιλοξενένησε το Bike Festival. Μια γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας που είχε στόχο να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην πόλη μας.

Το Bike Festival οργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) – της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδήλατου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη. Επιπλέον, φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τις Ευρωπαϊκές πόλεις να προωθήσουν αυτούς τους τρόπους μετακίνησης και να επενδύσουν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το φεστιβάλ επισκεφτείτε και τον επίσημο ιστοτόπο:  www.bikefestival.gr 


Το Bike.gr για τις μέρες του φεστιβάλ προσέφερε σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου έκπτωση 10% για όλες τις παραγγελίες του Monkeylight  που έγιναν μέσω του website.

Biketrainer.gr
Η παρουσία μας ήταν στο περίπτερο Νο1 και μπορούσατε να δείτε κάθε απόγευμα 19:00 - 21:30 σε πραγματικές συνθήκες την χρήση του επαναστατικού προϊόντος Monkeylight από επαγγελματίες ποδηλάτες
.

 

bike.gr , 9.9 out of 10 based on 1,536 ratings